Konsulenttjenester

G. Jensen Consult tilbyr planlegging, prosjektering og prosjektledelse innen HFC/FTTH nett. Med snart 36 års erfaring i flere av bransjens ledende selskaper er tiden nå kommet for å tilby denne kompetansen uavhengig av leverandør.

Geir Jensen (1966)

Etter yrkesskole med felles-elektro startet jeg som kabel-tv montør i 1983. Det ble til sammen 18 år som montør/bas/prosjektleder i samme firma, som het UPC på det tidspunktet jeg valgte og bytte beite første gang. Startet da som prosjektleder i Nettplan AS, som da drev med konsulent-tjenester rettet mot Canal Digital og UPC/GET. Jobbet da med planlegging/prosjektering, dokumentasjon og prosjektledelse. Ble i 2003 daglig leder i samme firma og var det frem til 31.12.2010.

I perioden fra 2007 til 2010 var jeg innleid som prosjektleder i GET. Hovedkontoret til GET i Maridalsveien 323 var møtested men hadde Drammen og Østfold som ansvarsområder. De siste årene har jeg vært ansatt som prosjektleder i Viken Fiber Altibox.

Med erfaring fra både entreprenørsiden og leverandørsiden er jeg godt kjent med hvilke krav som settes og hvordan dette bør gjennomføres.

Tilbyr konsulenttjenester som planlegging, prosjektering og prosjektledelse innen HFC/FTTH nett.

Har også erfaring og kompetanse på diverse planlegging og dokumentasjonsverktøy som benyttes i bransjen.

Er dette av interesse så ta kontakt.